Cum pot șterge un grup de clienți?

Dacă dorești să ștergi un grup de clienți, te rugăm să urmezi instrucțiunile de mai jos.

Elvis Păunovici
Written by Elvis PăunoviciLast update 3 months ago

Pentru a șterge un grup de clienți, dă click pe „CLIENȚI”, apoi pe „Grupuri”.

Dă click pe butonul "Șterge" din dreptul grupului pe care dorești să îl ștergi.

Dă click pe „Da”.

Did this answer your question?